Topkoks voor thuiskoks

Salade van biet en ui met krokante kip Ingrediënten Krokante kip ½ liter kippenbouillon 4 kippenbouten plantaardige olie 2 el bloem Salade 1 rode ui 4 el olijfolie 2 gekookte rode bieten sap van 1 limoen ½ el kristalsuiker 1 krop sla 50 g bietenblad 10 sprieten bieslook Breng de bouillon met de kippenbouten aan de kook, draai het vuur laag en laat de kip 2 uur zachtjes pocheren. Haal de kippenbouten uit het vocht en laat ze afkoelen. Verhit de frituurpan met plantaardige olie op 180ºC. Pluk het kippenvlees van de botten en verdeel het op een groot plat bord. Bestrooi de kip met zout, peper en bloem en f rituur de stukjes goudbruin en krokant. Laat ze op keukenpapier u itlekken. Snijd de ui in halve ringen. Verhit een pan met 2 lepels olie en fruit de uiringen 1 minuut. Draai het vuur uit, voeg de in blokjes gesneden biet, het limoensap, de suiker en de overgebleven 2 eetlepels olie toe. Meng alles goed en breng de salade op smaak met zout en peper. Verdeel de blaadjes sla en het bietenblad over de kommen of borden. erdeel de V krokante kip en de bietensalade op de sla en garneer met grof gehakte bieslook. Een kookboek voor u, 40 maaltijden voor een kind In een handomdraai een gerecht van restaurant El Bulli, Sergio Herman of Ramon Beuk op tafel zetten? Dat kan met Topkoks voor Thuiskoks 3. Hierin onthullen 52 nationaal en internationaal bekende topkoks een bijzonder recept voor een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Het perfecte cadeau voor iedereen die van koken houdt. Topkoks voor Thuiskoks 3 is niet alleen een aanrader vanwege de fantastische gerechten. Met de aankoop van één boek doneert u namelijk veertig maaltijden aan een kind in Malawi. Van de € 9,95 die u voor het boek betaalt, gaat € 8,- naar het schoolvoedsel programma van het World Food Programme. U steunt dus automatisch een goed doel. Topkoks voor Thuiskoks 3 is verkrijgbaar via www.bol.com/topkoks, tntpost.nl/kado en bij de betere boekhandel. U kunt het boek ook bestellen met de bestelbon op pagina 20. Er is post! 19 Het recept van Ramon Beuk

Werken bij TNT Post

Interactieve online krant, deze clubmagazine of onderwijsmagazine is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het online plaatsen van epresentaties.

Er is Post december 2009 Lees publicatie 2Home


You need flash player to view this online publication